SON DAKİKA

Haber Ekspress

‘BEYLİK PAZARI’ MÜJDESİ

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Tüze Sitesi’nde gerçekleşen toplantıda Beylik Pazarı’nın akıbeti ile ilgili soruya, “Bu kardeşiniz size söz veriyor. 1 Nisan’da ben başkan olursam, Beylik Pazarı yeniden hizmet vermeye başlayacak” cevabını verdi.

‘BEYLİK PAZARI’ MÜJDESİ
Bu haber 24 Ocak 2019 - 21:40 'de eklendi.

CHP’NİN KALESİYDİ

CHP’nin kalelerinden biri olarak bilinen Barış Mahallesi’ndeki Tüze Sitesi, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık’ı ağırladı. Sosyal tesisler tıklım tıklım dolarken Işık’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

IŞIK’IN CEVABI SİTE SAKİNLERİNİ MUTLU ETTİ

Konuşmasının ardından Tüze Sitesi sakinleri Işık’a sorular yöneltti. Bu sorulardan bir tanesi de kapatılan Beylik Pazarı’nın geleceği ile ilgiliydi. Beylik Pazarını geri isteyen Tüze Sitesi sakinlerine müjdeyi Işık verdi. Barış – Büyükşehir ve Cumhuriyet mahallelerinde ikamet eden herkesi yakından ilgilendiren Beylik Pazarı’nın akıbeti ile ilgili Işık müjdeyi şu sözlerle verdi:

Yağan kar sonrası vidaları gevşetilip çatısı bir şekilde yıkılan ve sonrasında ranta kurban edilmek için kapatılan Beylik Pazarı arsasından istediklerini alamadılar ama hala uğraşıyorlar. Bu kardeşiniz size söz veriyor. 1 Nisan’da ben başkan olursam, Beylik Pazarı yeniden hizmet vermeye başlayacak.

FUAT BAYAZIT FARKI

2014 seçimlerinde CHP’den belediye meclis üyesi seçilen, ancak belediye alındıktan sonra verilen sözler tutulmadığı, vaat edilen projelerin hiçbiri gerçekleşmediği gerekçesiyle partisine muhalefet eden ve bu nedenle partisi CHP’den ihraç edilen Tüze Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bayazıt AK Parti saflarına katılmıştı. Tüze Sitesi, tarihinde belki ilk kez bir AK Parti adayını böylesine coşkuyla karşıladı ve bağrına bastı. Bu; Işık’ın dürüstlüğü ve samimiyetinin yanı sıra Bayazıt’ın farkı olarak değerlendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa