SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ EMEKLİLER LOKALİ’NE KAVUŞUYOR

Beylikdüzü Belediyesi, emekli vatandaşların doğanın kucağında nefes alabileceği, arkadaşları ile birlikte hoşça vakit geçirip okuma köşelerinde kütüphanesinden yararlanabileceği, Cumhuriyet Mahallesi Emekliler Lokali’ni yenilenmiş hali ile hizmete açıyor.

BEYLİKDÜZÜ EMEKLİLER LOKALİ’NE KAVUŞUYOR
Bu haber 20 Şubat 2019 - 12:26 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, emekli vatandaşların doğanın kucağında nefes alabileceği, arkadaşları ile birlikte hoşça vakit geçirip okuma köşelerinde kütüphanesinden yararlanabileceği, Cumhuriyet Mahallesi Emekliler Lokali’ni yenilenmiş hali ile hizmete açıyor. Kapasitesi iki katına çıkarılarak yenilenen hizmet tesisi; 150 m2 kapalı, 60 m2 pergole alanı ve çevre parkı ile kullanıma uygun hale getirildi. Cumhuriyet Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Camii karşısında yer alan koruluğun içerisindeki Emekliler Lokali’nin açılış töreni, vatandaşlara daha kaliteli ve nezih bir ortam sunmak amacıyla yarın (21 Şubat Perşembe günü) saat 16.00’da gerçekleşecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa