SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ VATAN PARTİSİ HIZ KESMİYOR

Gerçekleştirdikleri etkinlikler ve yaptıkları basın açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Beylikdüzü Vatan Partisi örgütü, dün de tam gün sahadaydı.

BEYLİKDÜZÜ VATAN PARTİSİ HIZ KESMİYOR
Bu haber 21 Ekim 2020 - 20:56 'de eklendi.

GELECEK PARTİSİ’NE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDULAR 

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk ile yönetici arkadaşlarının ilk durağı Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Nevzat Altıtok ile partililerin çok sıcak karşıladığı Vatan Partisi heyeti ile Gelecek Partililer arasında uzun ve sıcak bir sohbet gerçekleşti. Ağırlıklı olarak ilçe gündeminin konuşulduğu sohbetin ardından Öztürk, Atatürk silueti ile ‘Mavi Vatan’ ve Azerbaycan’a Destek afişlerini Altıtok’a hediye etti.

ESNAFLA BİR ARAYA GELİP AFİŞ ASTILAR 

Ziyaretin ardından Vatan Partililer Beylikdüzü esnaflarıyla bir araya gelip hem sohbet ettiler hem de hazırladıkları Mavi Vatan ve Azerbaycan’a Destek afişlerini esnafların dükkanlarına astılar. Esnafların çok sıcak karşıladığı Vatan Partililer esnaf ziyaretine hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa