SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ YEMYEŞİL BİR PARKA DAHA KAVUŞTU

BEYLİKDÜZÜ YEMYEŞİL BİR PARKA DAHA KAVUŞTU
Bu haber 11 Mart 2019 - 12:26 'de eklendi.

Beylikdüzü’ne yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, çocukların yaşıtlarıyla koşup oynayacakları, bisiklete binecekleri, vatandaşların ise huzur içinde dinlenip keyifli vakit geçirecekleri Konak Parkı’nı hizmete açtı. Açılış törenine katılan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır “Hizmete açtığımız Konak Parkı, ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Beylikdüzü’ndeki yeşil alan sayısını arttırmaya ve en nitelikli, en güzel parkları vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Adnan Kahveci Mahallesi’ne kazandırılan Konak Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine; Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şatır: “Yeşili En Fazla İlçelerden Biriyiz”

Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Beylikdüzü’nde yeşil alanlara çok önem veriyoruz. İstanbul’un 39 ilçesinde yeşili en fazla olan ilçelerden biriyiz. Hizmete açtığımız bu parkta çocuklarımız, gençlerimiz ve aileleri hep birlikte keyifli vakit geçirecekler. Parkımız, ilçe sakinlerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Çalık: “Şehirde Mutluluk Doğru Planlama İster”

Açılışa katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ise “Konak Parkı’nın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Parkımız, tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi. Beylikdüzü Belediyesi olarak yeşil alanlara büyük önem verdiklerini de söyleyen Çalık “Şehirde mutluluk doğru planlama ister. Hep birlikte bu kenti daha güzel bir noktaya taşıyacak; çocuklarımız için huzurlu bir gelecek hazırlayacağız. Çocuklarımız, bana parkın girişinde teşekkür etti. Yani, en büyük hediyeyi çocuklardan aldım. Biz, evlatlarımız için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Adnan Kahveci Mahallesi’nde, Konak Caddesi ile Topçu Sokak kesişiminde bulunan Konak Parkı; yürüyüş yolu, koşu yolu, çok amaçlı saha, çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve peyzaj düzenlemesi ile 7’den 70’e tüm vatandaşların buluşma noktası olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa