SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜLÜLERDEN HATAY MUTFAĞINA YOĞUN İLGİ

Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği tarafından düzenlenen ve Beylikdüzü Belediyesi’nin destekleriyle Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı Etkinlik Alanı’nda başlayan Hatay Gastronomi Günleri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

BEYLİKDÜZÜLÜLERDEN HATAY MUTFAĞINA YOĞUN İLGİ
Bu haber 08 Aralık 2018 - 20:07 'de eklendi.

Hatay’ın lezzetlerini daha geniş kitlelere tanıtma amacıyla Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği tarafından düzenlenen Hatay Gastronomi Günleri’ne ilgi yoğun. Beylikdüzü Belediyesi’nin destekleriyle 6 Aralık’ta başlayan etkinliğin işleyişine soğuk havalar engel olamadı. Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı Etkinlik Alanı’nda süren etkinlik, 16 Aralık Pazar akşamına dek devam edecek.

UNESCO tarafından gastronomi şehri seçildi 

Hatay İşadamlarıve Bürokratları Derneği Genel Sekreteri ve Başkan Yardımcısı Adnan Dolapçıoğlu, Hatay’ın UNESCO tarafından ‘Dünyanın 26. gastronomi yaratıcı şehri’ seçildiğini ifade ederek, “Hatay, tarihi boyunca 26 büyük medeniyetin 13’üne başkentlik yapmış bir şehrimizdir. Tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra gastronomi zenginliğini de İstanbullularla buluşturmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Hatay, UNESCO tarafından ‘Dünyanın 26. gastronomi yaratıcı şehri’ seçildi. Şehrimizin zengin ve lezzetli mutfağını İstanbulluların ayağına getirdik. Amacımız Hatay’ın mutfağını tanıtarak, kentimizin turizmini canlandırmak, insanlarda bu gastronomi zenginliğinin farkındalığını yaratmak. Vatandaşlarımız bu organizasyonda künefe, kabak tatlısı, tepsi kebabı, kağıt kebabı, mezeler ve peynirlerimizin tadına bakabilecekler. Bu etkinliğimiz 16 Aralık Pazar akşamına kadar devam edecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da etkinlik alanını bizim bu etkinliğimiz için açtıklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

HABER: Suat Can YURDUM

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa