SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beylikdüzü’nde ‘GELECEK’ Nevzat Altıtok’a emanet

Beylikdüzü Gelecek Partisi 1. Olağan Genel Kurulu’nda, daha önce ilçe başkanı olarak atanan Nevzat Altıtok üyelerin tamamının oyuyla ilçe başkanı seçildi.

Beylikdüzü’nde ‘GELECEK’ Nevzat Altıtok’a emanet
Bu haber 07 Temmuz 2020 - 21:04 'de eklendi.

TANINAN VE SEVİLEN İSİM

Gelecek Partisi Beylikdüzü 1. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti. İlçenin tanınan ve sevilen isimlerinden Nevzat Altıtok’un ilçe başkanı seçildiği genel kurulda, yönetim kadrosu ve il delegeleri de belirlendi.

YEŞİL ALAN VURGUSU

Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

Beylikdüzü ilçemizin her mahallesini ve sokağını tanıyor, demografik yapıyı biliyoruz. Yığılan sorunları da çok iyi biliyoruz. Çözüm odaklı; partili, partisiz ayrımı yapmadan hemşerilerimize hizmet için yola çıktık. Pandemi sürecinde siyasi parti olarak çok kısa zamanda teşkilatımızı kurarak, olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Bu yapı için emek veren teveccüh eden her birey ve Beylikdüzü halkı bizim için çok değerlidir. Git gide daralan yeşil alanlar ilçemizin doğal dengesi bozmaya başlamıştır. Acil önlemler alınmazsa modern binalar haşere istilasından kurtulamayacak hale gelebilir. Sorunlar siyasetle değil, doğru yönetimle çözülür. Beylikdüzü halkının bizlere olan desteğini hissettik ve her geçen gün büyüyen bir ilçe teşkilatı olarak Beylikdüzü’ne yakışacak bir merkez oluşturmaya başladık. Yakında tüm halkımızın katılımı ile yeni ilçe binamızın açılışını yapacağız. Bugün burada olanlara, olmak isteyip de çeşitli nedenlerle katılamayanlara teşekkür ederim.

Haber Ekspress – Özel Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa