SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ’NDE MEYVE-SEBZE KUYRUĞU

Beylikdüzü Meydanı’nda son dönemde artan meyve sebze fiyatlarına önlem almak amacıyla kurulan tanzim satış noktasına vatandaş akın etti.

BEYLİKDÜZÜ’NDE MEYVE-SEBZE KUYRUĞU
Bu haber 12 Şubat 2019 - 13:13 'de eklendi.

Beylikdüzü Meydanı’nda son dönemde artan meyve sebze fiyatlarına önlem almak amacıyla kurulan tanzim satış noktasına vatandaş akın etti. Beylikdüzülü vatandaşlar en ucuz sebze-meyveyi alabilmek için uzun süre kuyruklarda sıra beklediler. Belediye görevlileri tarafından kurulan tanzim satış noktasında hafta içi her gün sebze satışı yapılmaya devam edecek. Ürünlerden bir vatandaş en çok 2’şer kilogram satın alabiliyor. ‘Halk sebze, üreticiden tüketiciye’, ‘Enflasyonla topyekun mücadele’ pankartları asılan çadırda patates, soğan, kabak, domates, salatalık, biber ve patlıcan marketlerdeki ürünlerden daha uygun fiyata tüketiciye ulaştırılıyor.

HABER: Suat Can Yurdum

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa