SON DAKİKA

Haber Ekspress

BİEN REKLAM GELENEKSEL İFTARINI YAPTI

Bölgenin köklü reklam ajansı Bien Reklam Ajansı, Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programını bu ramazanda gerçekleştirdi.

BİEN REKLAM GELENEKSEL İFTARINI YAPTI
Bu haber 03 Nisan 2024 - 13:17 'de eklendi.

Yakuplu Saklı Deniz Restaurant’ta düzenlenen iftar programına alanında uzman reklam firması yöneticileri, ajans yöneticileri, Bien Reklam çözüm ortakları, Bien Reklam çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Bien Reklam Yönetim kurulu başkanı Muhammed Ateş iftar a katılan konuklarını selamlayarak teşekkür etti.

“ÖNCELİĞİMİZ İNSAN BİRİKTİRMEK OLDU”

Ateş, “Değerli Dostlarımız, Değerli Çözüm Ortaklarımız,
Bien Reklam ailesinin değerli fertleri,
bu güzel akşamda sizlerle buluşmaktan çok mutluyuz. Bu yola çıkarken önceliğimizi insan biriktirmek olarak belirledik ve bu doğrultuda hareket ettik. Geldiğimiz nokta da ne kadar doğru birikimlerimizin olduğunu görmekten ayrıca kıvanç duyuyorum. Biz müşterilerimizi de tedarikçilerimizi de hep bir dost olarak gördük ve görmeye devam edeceğiz. Bu sebeple bizi tercih eden değerli müşterilerimize; her koşulda bizimle olan kıymetli tedarikçilerimize ve fedakar çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Dostluğumuzun bir ömür sürmesini rabbimizden temenni ediyorum.
Hepinize bu güzel akşamda yer aldığınız için içten teşekkür ediyorum. İyi kötü anılarımızı paylaşacağımız nice günler geçirmek dileğiyle afiyet olsun. Burada bizimle olduğunuz için Bien ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa