SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bir Mimarın Senfonisi: Ozan Demirbaş

Bir Mimarın Senfonisi: Ozan Demirbaş
Bu haber 30 Haziran 2021 - 3:16 'de eklendi.

Türkiye genelinde birçok projede imzası bulunan ünlü Mimarın konseptleri göz alıyor

İnşaat ve Mimarlık alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çeken birçok projeye imzasını atan DEMİRBAŞ, talep edilen proje için kendine özgü stilini ve modern çizgileri bir araya getiriyor. Düşsel bir çember oluşturarak hayalleri özgün projelere çeviren Y. Mimar Ozan DEMİRBAŞ çalışmaları hakkında şunları dile getiriyor:

“Bir Yüksek Mimar olarak öncelikli amacım müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak. Müşterilerimin taleplerini, hayallerini onlara sunarak karşılamak. En iyi hizmeti sunmak için mimarlık ve iç mimarlık alanındaki yenilikleri yakından takip etmek, mimarlık ve iç mimarlık alanındaki araştırma ve çalışmalarıma devam ederek bu alana katkıda bulunabilmek.”

Şıklık, Kalite ve Konfor!

Konut, otel, restoran, mağaza, kafe, rezidans, daire, ofis, okul, iş merkezi, spor salonu ve benzeri birçok seçkin projesinin yanı sıra Zorlu Center bünyesindeki 120’yi aşkın rezidansın da iç dekorasyonuna imzasını atan Y. Mimar Ozan DEMİRBAŞ, şık yaşam alanlarını oluştururken kalite ve konforu göz ardı etmemiş, daire sahiplerine muhteşem detaylar ve ayrıntılardan oluşan projeler sunmuştur.

Aynı zamanda Mimar Ozan DEMİRBAŞ’ın, kendine has mimariye sahip denizi, muhteşem koylarıyla tam bir cennet olan ve bunlara benzer daha birçok özelliği içinde barındıran Ege’nin incisi Bodrum merkezine 13 km uzaklıkta olan, Gökçebel mevkiinde “DEO Yalıkavak Projesi” adı altında, sınırlı sayıda inşa edilen villa projesi de bulunmaktadır.

Geniş metrekareleri, teknolojiden güç alan akıllı ev sistemi donanımlarına sahip yapımı devam eden villaların 2022 yılında ev sahipleriyle buluşacağı bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa