SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bu bir rekor 287.000 m2

Bu bir rekor 287.000 m2
Bu haber 24 Kasım 2022 - 12:36 'de eklendi.

 

İstanbul’da ki tüm belediyeler arsa satma yarışına girerken Çatalca’da Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir başarının temelleri atılıyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı açıklamada Çatalca Belediyesine 37 parselden oluşan 287.000 m2 arsanın kazandırıldığını duyurdu. Üner’in açıklamasına en büyük destek ve tebrik Çatalca Halkı’ndan geldi.

Rekorlar birbirini izliyor

Mesut Üner yönetimindeki Çatalca Belediyesi Rekorlar kırmaya devam ediyor. İlçe merkezine yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ederken, nerdeyse her mahallede hummalı bir çalışma sürüyor. Hizmetlerimiz vaatlerimizi geçti diyerek görev süresinin 3. yılında ilçenin kaderini değiştiren Üner, Çatalca Belediyesi’nin tapu envanterine de katkı sağlamayı ihmal etmiyor.

Çatalca Halkı’ndan tam destek

Çatalca Belediyesi’ne cumhuriyet tarihi boyunca kazandırılmamış 37 parselden oluşan ve 287.000 m2 büyüklüğünde arsa alımını gerçekleştiren Üner’e tüm Çatalca Halkı’ndan tebrik yağdı. İstanbul’da ki tüm belediyelerin adeta arsa satmak için birbiri ile yarıştığı dönemde belediyeye arsa alan tek belediye başkanı olan Mesut Üner’e en büyük destek yine Çatalcalı’dan geldi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa