SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmece ailesi, Ramazan’ın bereketini ve güzelliğini paylaşıyor

Büyükçekmece ailesi, Ramazan’ın bereketini ve güzelliğini paylaşıyor
Bu haber 10 Mayıs 2019 - 9:55 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi bu yılda geleneği bozmayarak ilçe genelinde düzenlediği mahalle iftarlarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ramazan ayı paylaşma ayıdır diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Perşembe akşamı Muratçeşmeli vatandaşlarla bir araya gelerek orucunu açtı.

“Ekmeğimizi, suyumuzu paylaşalım”

Tüm Büyükçekmecelileri mahalle iftarlarına davet eden Başkan Dr. Hasan Akgün, “Bu güzel Ramazan gününde orucumu sizlerle açtığım için çok mutluyum. Ramazan ayı bana huzur veriyor. Yüce Allah bu mübarek günde aç kalanların, durumu olmayanların yardımcısı olsun. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bu güzel Ramazan ayında elimizden geldiğince yardımcı olalım. Ekmeğimizi, suyumuzu paylaşalım. Hepinize hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı diliyorum” dedi. 

Mahalle iftarında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akgün Muratçeşmelilerin şikayet, istek ve önerilerini dinleyerek sekreterlerine not aldırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa