SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmece süs kirazı ağaçlarıyla renklendi

Büyükçekmece süs kirazı ağaçlarıyla renklendi
Bu haber 18 Nisan 2019 - 15:12 'de eklendi.

İstanbul’un en yeşil ilçesi Büyükçekmece, bahara tüm renkleriyle ev sahipliği yapıyor.

Doğaya verdiği değerle tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin İstanbul’un en yaşanabilir kentlerinden biri haline gelmesini sağlıyor.

Baharın müjdecisi süs kirazı ağaçlarının çiçek açması sayesinde sokak ve caddelerde kartpostallık görüntüler oluşuyor. Büyükçekmeceliler her yıl unutulmaz bir ilkbahar yaşıyor.

Görsel bir şölen yaşanıyor

Baharın gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsime uygun bitki ve çiçeklerle peyzaj düzenlemelerine devam ediyor. Büyükçekmece’nin cadde, yol ve kavşaklarına yapılan peyzaj çalışmaları her yıl bahar aylarında görsel bir şölen yaşanmasını sağlıyor.

“Büyükçekmece’nin doğası her zaman korunacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yeşil alanları ve parkları arttırmaya yönelik projeleri, yatay yapılaşmadan ödün vermemesi ilçeyi cazibe merkezi haline getirirken, vatandaşlar da doğayla iç içe olmanın ayrıcalığını yaşıyor.. Başkan Akgün, yeni dönemde de öncelikli hedefin Büyükçekmece’nin doğasını korumak olduğunu belirtiyor. Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yeşil alanların periyodik bakımlarını yapıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa