SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’DE ESKİ EŞ CİNAYETİ

BÜYÜKÇEKMECE’DE ESKİ EŞ CİNAYETİ
Bu haber 19 Ağustos 2021 - 14:12 'de eklendi.

Büyükçekmece’de bir kadın cinayeti daha işlendi. Bir dönem CHP Meclis Üyesi Aday Adayı olan şu an İYİ Parti’de görev yapan Fatma İnan eski eşi tarafından öldürüldü.

Daha önce uzaklaştırma istediği eski eşi ‘kalacak yerim yok’ diye yalvarması üzerine evine alan Fatma İnan, tartışma sonucu boğularak öldürüldü.

Eski eş Metin, Fatma İnan’ı boğduktan sonra, polisi arayarak cinayeti bildirdi. İlk sorgusunda tartıştıklarını ve kendini kaybederek boğazına sarıldığını, daha sonra kendine geldiğinde İnan’ın öldüğünü gördüğünü söyledi.

Şu  Adli Tıp’ta otopsi yapılan Fatma İnan, ilçe siyasetinde tanınan bir isimdi. CHP Meclis Üyeliği aday adaylığının yanı sıra mahalle muhtarı adayı da olmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa