SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmece’de olay! Eşini öldürüp intihar etti…

Büyükçekmece’de eşini öldüren güvenlik görevlisi intihar etti.

Büyükçekmece’de olay! Eşini öldürüp intihar etti…
Bu haber 28 Haziran 2018 - 6:36 'de eklendi.

Büyükçekmece’de eşini öldüren güvenlik görevlisi intihar etti. Büyükçekmece’de boşanma aşamasındaki karı-koca, araçta silahla öldürülmüş halde bulundu. Silah seslerini duyan komşular polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, Kahraman Öztürk ve Oya Öztürk’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

BOŞANMA AŞAMASINDAYDILAR!

Büyükçekmece’de boşanma aşamasındaki karı-koca, araçta silahla öldürülmüş halde bulundu. Polise başvuran Murat T, boşanma davaları süren ablası Oya Öztürk (32) ile eşi Kahraman Öztürk’ün (42) Ekinoba Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bir sitedeki evlerinde tartıştıktan sonra konuşmak için dışarı çıktığını, cep telefonundan aradığı ablasının cevap vermemesi üzerine şüphelenerek aramaya çıktığını, sitenin otoparkında araç içinde ablası Oya Ö. ve eniştesi Kahraman Ö’yü kanlar içinde bulduğunu bildirdi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU!

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, Oya Öztürk ile Kahraman Öztürk’ün öldüğünü tespit etti. Yapılan ilk incelemede, Kahraman Öztürk’ün cesedinin yanında bir tabanca bulunduğu ve karısını öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği bildirildi. Oya Öztürk ile Kahraman Öztürk’ün cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kahraman Öztürk’ün, Atatürk Havalimanı’nda tabancayla görev yapan özel güvenlik görevlisi olduğu, geçen yıl Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde bir süre tedavi gördüğü, bu tedavinin ardından tabancasız görev yapmaya başladığı öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa