SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’DE SANAT MÜZİĞİ NAĞMELERİ

BÜYÜKÇEKMECE’DE SANAT MÜZİĞİ NAĞMELERİ
Bu haber 13 Mart 2019 - 13:55 'de eklendi.

Sanatsever Büyükçekmeceliler, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseriyle unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen konserde İshakoğlu Musiki Derneği üyeleri seslendirdiği şarkılarla dinleyicilere unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.

Büyükçekmeceliler Kadir İshakoğlu’nun şefliğinde seslendirilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

“Sizlerin sanata olan bu ilgisini görmek gurur verici”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konsere katılan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Başkanımız sizlere sevgi ve saygılarını iletmemi istedi. Çok güzel ve anlamlı bir konsere tanıklık ettik. Kulaklarımızın pası silindi diyebilirim. Başkanımızın da dediği gibi sanat hayattır. Sizlerin sanata olan bu ilgisini görmek gurur verici. Konserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa