SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmeceliler “Sağlıklı Yaşam İçin Pilates” seminerinde buluştu

Büyükçekmeceliler “Sağlıklı Yaşam İçin Pilates” seminerinde buluştu
Bu haber 09 Mayıs 2019 - 12:00 'de eklendi.

Her spor branşında hizmet veren Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve sanatta olduğu kadar sporda da öncü olmayı sürdürüyor.

Profesyonel spor eğitimin yanı sıra sağlıklı yaşam için de farklı spor etkinlikleri düzenleyen Büyükçekmece Belediyesi, “Sağlıklı Yaşam İçin Pilates” seminerinde Gözde Biber’i Büyükçekmeceliler ile buluşturdu.

Uygulamalı olarak pilates yaptılar

Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Pilates” semineri sportif vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Gözde Biber’in konuşmacı olduğu seminerde pilatesin sağlıklı yaşam üzerindeki etkileri konuşularak vatandaşlarla birlikte uygulamalı olarak çeşitli pilates hareketleri yapıldı. Uygulama pilates eğitiminin yanı sıra katılımcıların sorularını da yanıtlayan Gözde Biber, sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konusunda da bilgiler aktardı.

“Hayat kalitesini arttırma konusunda büyük yararı var”

Büyükçekmecelilerin sporu bir yaşam biçimi haline getirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyük Büyükçekmece ailem için spor alanında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Özellikle kadınlarımızın spor faaliyetlerine yoğun ilgi gösteriyor olması beni mutlu ediyor. Daha sağlıklı ve mutlu bir geleceğe ilerlemek isteyenler için spor şart. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra her gün düzenli olarak spor yapmanın hayat kalitesini arttırma konusunda büyük yararı var” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa