SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmece’nin parklarında “Hayat Var”

Büyükçekmece’nin parklarında  “Hayat Var”
Bu haber 21 Haziran 2019 - 10:40 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sahne Sanatları eğitmenlerinden udi sanatçı Ensar Tunç şarkılarını Büyükçekmeceliler için seslendirdi.

Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen “Parkta Hayat Var” etkinliğinde bir araya gelen vatandaşlar yeşilin ve doğanın keyfini müzik dinleyerek çıkarttı.

Çimlerin üzerindeki puflara oturarak açık havada müzik dinleyen vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek günlük yaşamın stresinden uzaklaştı.

“Türkiye’nin en iyi ilçesiyiz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen etkinliğe katılan Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan “Büyükçekmeceliler kültür ve sanat aşkıyla dolup taşıyor. Hepimizin bildiği gibi müzik ruhun gıdasıdır. Bu güzel Haziran ayında doğayla buluşup müzik dinlemek gerçekten çok keyifli oldu. Parklarımız ve yeşil alanımızla Türkiye’nin en iyi ilçesiyiz. Bu tür etkinlikleri rahatça yapabiliyor olmamız bunu gösteriyor. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa