SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÇALIK FARKA KOŞUYOR!

ÇALIK FARKA KOŞUYOR!
Bu haber 20 Mart 2019 - 16:10 'de eklendi.

Beylikdüzü’nde AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık, saldırı politikasının karşılığında anketlerde hüsran bir sonuç yaşadı. Son olarak ADA’nın yaptığı ankette AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık’ %40, CHP Adayı Mehmet Murat Çalık ise %56 alarak aradaki farkı gözler önüne serdi. Farkın daha da açılması bekleniyor.

IŞIK’A YÜZDE 16 FARK ATTI


ADA (Araştırma Değerlendirme Analiz) firmasının 10-18 Mart arasında yaptığı İstanbul anketinde Beylikdüzü’ndeki sonuçlar dikkat çekti. Ankette, yüzde elli altı (%56) ile rakibi AK Partili Mustafa Necati Işık’a 16 puan fark atan CHP Adayı Mehmet Murat Çalık’ın, son 10 günde bu farkı daha da arttırması bekleniyor. Anket sonucunda, AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık’ın, son dönemde izlediği seçim politikasının etkili olduğu düşünülüyor. Mustafa Işık’ın özellikle, İç İçleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ilçede yaptığı, ‘Beylikdüzü’nü PKK’ya teslim etmeyin’ şeklindeki sözlerine destek vererek, karşı tarafa oy verenleri damgalayan konuşmalara destek çıkması, vatandaşın tepkisini çekerken, bu tepkide anketlere yansıdı.

BEYLİKDÜZÜ HALKI HUZUR İSTİYOR


Sert bir anlayışla rakibi Mehmet Murat Çalık’a yönelik saldırı politikasını işleyen Mustafa Necati Işık, son düzlükte sergilediği performansla vatandaşların tepkisine maruz kalırken, belediyeye yönelikte asılsız söylemlere imza atması, vatandaşı çileden çıkardı. Beylikdüzü’nde huzur istediklerini her fırsatta dile getiren vatandaşların bu talebine karşılık veremeyen ve her defasında nabzı yükseltici konuşmalara imza atan Işık’a, en büyük tepki ise yapılan anketlere yansıdı. ADA’nın yaptığı ankette tercihini CHP Adayı Mehmet Murat Çalık’tan yana kullanan vatandaşlar, Mustafa Işık’ı bu sayede cezalandırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa