SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Balını Dünyaya Tanıtmak için çalışmalara başladık

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Balını Dünyaya Tanıtmak için çalışmalara başladık
Bu haber 20 Ocak 2021 - 22:45 'de eklendi.

Giresun Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Başarılı Çalışmalarından dolayı İlçede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı adından söz ettiriyo

Bugün Giresun Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ve beraberinde Çamoluk Arıcılar Birliği Başkanı Murat Kaleli İle beraber Çamoluk Belediyesi Olarak Bal Paketleme Makina sistemi ve tam otomatik dolum tesisinin kurulmasını yaptılar.

Çamoluk Belediyesi Bal Paketleme Makina sistemi ve tam otomatik dolum tesisinde Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Basın Mensuplarına Açıklama yaptı.

Başkan Düz, Çamoluk Belediyesi olarak ilçemizin sembolü Çamoluk balını Dünyaya tanıtmak için Belediye olarak Bal paketleme Makina Sistemi ve Tam otomatik dolum tesisini kurduk. İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Bugün teknik elemanlar ile Beraber Bal paketleme Makina Sistemi ve Tam otomatik dolum tesisini Bismillah diyerek ilk denemesi yaparak açtık. İşimiz Gücümüz Çamoluk ilçemize hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Düz, Kurulan Tesis ile beraber ilçemizde Balcılık Yapan Vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz belediye olarak.

Başkan Düz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına projeye desteklerinden dolayı Teşekkür ederiz. Doğu Karadeniz kalkınma Ajansı Başkanı Hakan Gültekin, Başkan Yardımcısı Şeref Demir`e desteklerinden dolayı Teşekkür ederim.

Başkan Düz, Çamoluk Balı Marka değeri olma yolunda gidiyor. Çamoluk Şeker Kuru Fasulyesi markası `ndan sonra şimdide Çalışkan Belediye Başkanı Fatih Düz Çamoluk Balı Marka olması ile ilgili çalışmalara başladıklarını İlçemizde kurmuş olduğumuz Bal Paketleme Makina Sistemi ve tam otomatik dolum tesisi ile birlikte Çamoluk Balını Dünyaya Tanıtmak için çalışmalara başladık dedi.

Haber: Abdullah Yiğit

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa