SON DAKİKA

Haber Ekspress

Can Dostlar Avcılar’da koruma altında

Can Dostlar Avcılar’da koruma altında
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 10:44 'de eklendi.

Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi gayesiyle birçok proje hayata geçiren Avcılar Belediyesi Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi, bu yıl da sahipli ve sahipsiz kedi ve köpeklere ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlattı.
Her yıl 15 Mayıs – 15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kuduz aşısı kampanyası ile kuduz riskini ortadan kaldırmayı hedefleyen Avcılar Belediyesi, evcil hayvan sahiplerini de bu konuda duyarlı davranarak hizmetten faydalanmaya davet ediyor.
Hafta içi 13.00 ve 15.00 saatleri arasında ücretsiz uygulanacak aşı kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Avcılar Belediyesi’nin 444 69 89 numaralı Çağrı Merkezi hattını arayarak bilgi alabilirler. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa