SON DAKİKA

Haber Ekspress

Can Koç “Sen”

Can Koç “Sen”
Bu haber 31 Ocak 2021 - 3:05 'de eklendi.

Fono Müzik etiketiyle Kasım ayında yayımlanan ilk teklisi ‘Binalar Dar’ ile tanıdığımız Can Koç, kısa sürede kendi dinleyici kitlesini yakaladı. ‘Binalar Dar’ ile dinleyiciyle ilk kez buluşan Can Koç güzel geri dönüşlerin ardından ‘Binalar Dar’ın akustik canlı performansını da dinleyicilerine sunmuştu.

Kısa sürede büyük ilgi gören sanatçı Can Koç’un, söz ve müziği kendisine ait olan ikinci teklisi ‘Sen’ de Fono Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.

‘Sen’ adlı şarkısını dinleyiciyle buluşturan Can Koç’a, elektro gitarda Giray Şipit, bass gitarda Berkay Aygör, davulda Bedrettin Göçmen, kayıtta Volkan Cebeci eşlik ederken, mix ve düzenlemede ise Umut Tosun yer alıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa