SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi açılldı

Hiç kuşkusuz 2019 yılından bugüne Başkan Mesut Üner’in Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte Çatalca gerek ilçe tarihine geçen efsane hizmetlerin temel atma töreni ile açılış törenleri gerekse ilçe halkına unutulmaz neşeli ve eğlenceli organizasyonlar sağlayan kültür-sanat etkinlikleriyle adından çokça söz ettirmeye durmaksızın devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi açılldı
Bu haber 25 Temmuz 2023 - 16:09 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner bu kez ilçe tarımına emek veren ve üreticisini sevindiren Gökçeali mahallesindeki “Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi” açılışını yeni atanan İstanbul Valisi Davut Gül’ün ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirdi.

Başkan Mesut Üner dönemi içinde Millet Bahçesi, Kaymakamlık Binası, Cem Kara Yaşam Vadisi, Spor Adası, Yeni Modern Stadyum, Muratbey Sosyal Tesisleri, Çanakça Sosyal Tesisleri, İlyas Demiroğlu Güreş Salonu gibi daha birçok önemli hizmetleri Çatalca’ya kazandırırken, Ticaret Merkezi ile 100. Yıl Cumhuriyet Parkı projesinin açılışı için geri sayıma başladı. Tüm bu Çatalca’ya adeta altın çağını yaşatan hizmetler ilçe halkının beğenisini ve takdirini kazanırken bu kez ilçe tarımına katkıda bulunacak önemli bir açılış gerçekleştirdi. Açılışı gerçekleşen “Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi” süt ve süt ürünleri üreticileri için muhteşem bir fırsat oldu. İstanbul Valisi Davut Gül’ün de katılım sağladığı açılış töreninde süt ve süt ürünleri üzerine eğitimler alan ilçe halkına sertifikaları teslim edildi. İstanbul Valisi Davut Gül il, ilçe ve ülke tarımına verdiği değerli katkılardan dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür etti.

“Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi” açılışı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca ve Çatalca halkına olan sevgimizden güç olarak işimiz vaktimizden çok düşüncesiyle çalışmalarımıza görev süremiz boyunca durmaksızın devam ettik Her alanda büyüyen ve değişen Çatalca için ilçe tarihine geçen hizmetleri ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşamak anlatılmaz yaşanır. Önümüzdeki günlerde ve aylarda sizlerle birçok açılışlarda bir araya geleceğiz. Bugünde “Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi” açılışını sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Böylesine kıymetli tesiste süt ve süt ürünleri üretimi eğitimi içinde ilçe halkımız adına önemli bir fırsat olacak. Dönemimiz içinde Çatalcamıza kazandırdığımız tüm sosyal tesislerimizde Çatalca Belediyesi Hayvansal Gıda Ürünleri Girişimcilik ve Teknoloji Merkezimizde ürettiğimiz süt ve süt ürünlerimizi halkımızın beğenisine sunacağız. Tüm Çatalca halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa