00:49 - Savaş bataklığındaki ülkelere Erdoğan’dan “akıllı olun” mesajı
14:16 - Evine giren hırsızın aklını aldı! O anlar saniye saniye kamerada
00:31 - Bahçeli’den “Jeopolitik Kırılma” Uyarısı: “Beyrut Düşerse Bölge Sarsılır”
16:37 - Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim
23:51 - İlber Ortaylı’nın vefatının ardından cenaze törenine ilişkin detaylar netleşti
Çatalca Belediye Meclisi Eylül Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.
Mecliste aynı zamanda tarihi bir gün ve gurur yaşandı. Bir asır sonra rahmetli Nakkaş’lı Eyüp Pehlivan’dan sonra Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor Kulübü’nün güreş sporcusu Yıldıray Pala’nın Başpehlivan olması sonrası sporcu Başkan Mesut Üner tarafından meclise davet edilip Çatalca Belediye Meclisi tebrik programı gerçekleşti.
Başpehlivan Yıldıray Pala’nın tebrik programı sonrası, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.
Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası ise Başkan Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.
GÜNDEM:
Gündem maddelerinin ilk dört maddesi oy birliğiyle meclisten geçerken, beşinci, dokuzuncu, onuncu ve on birinci maddesi imar komisyonuna, altıncı madde ile sekizinci madde Plan ve Bütçe Komisyonuna ve yedinci madde ise Plan Bütçe ile Hukuk Komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.
Meclis gündemlerinin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantısının 7 Eylül 2023 Perşembe saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Eylül 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.