SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca Cumhuriyet tarihinde bir ilk

Çatalca Belediye Meclisi Eylül Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Çatalca Cumhuriyet tarihinde bir ilk
Bu haber 04 Eylül 2023 - 17:56 'de eklendi.

Mecliste aynı zamanda tarihi bir gün ve gurur yaşandı. Bir asır sonra rahmetli Nakkaş’lı Eyüp Pehlivan’dan sonra Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor Kulübü’nün güreş sporcusu Yıldıray Pala’nın Başpehlivan olması sonrası sporcu Başkan Mesut Üner tarafından meclise davet edilip Çatalca Belediye Meclisi tebrik programı gerçekleşti.

Başpehlivan Yıldıray Pala’nın tebrik programı sonrası, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası ise Başkan Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM:

 

  1. Dolu kadro derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi.
  2. Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet yol süpürme aracı alımı ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.
  3. Ferhatpaşa Mahallesi (eski 185/6) yeni 101 ada 11 parsel 1344,24 m² lik taşınmazın kiralanması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.
  4. Belediyemiz Park, Meydan ve Tesislerine isim verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teklifi.
  5. İçkili yer bölge tespiti çalışması ile ilgili Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün teklifi.
  6. Belediyemiz gelir tarife cetvelinde düzenleme yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.
  7. Belediyemiz gayrimenkullerinin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) bendine göre değerlendirilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.
  8. Ek ödenek ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.
  9. Kaleiçi Mahallesi 302 ve 304 adalara ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.
  10. Nakkaş Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.
  11. Gökçeali Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

Gündem maddelerinin ilk dört maddesi oy birliğiyle meclisten geçerken, beşinci, dokuzuncu, onuncu ve on birinci maddesi imar komisyonuna, altıncı madde ile sekizinci madde Plan ve Bütçe Komisyonuna ve yedinci madde ise Plan Bütçe ile Hukuk Komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantısının 7 Eylül 2023 Perşembe saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Eylül 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa