SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca yaz etkinliklerine muhteşem final

Çatalca Başkan Mesut Üner döneminde büyük yatırımların çekim merkezi olmasının yanı sıra, yaz boyunca baş döndüren kültür ve sanat etkinlikleriyle de muhteşem bir yazı geride bıraktı. Yaz etkinliklerinin muhteşem finalinin adı ise çok yoğun bir katılımla beraber ‘’Yöresel Çalgı Yarışması’’ oldu.

Çatalca yaz etkinliklerine muhteşem final
Bu haber 14 Eylül 2023 - 8:42 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nin bu yıl Çatalca halkının hizmetinin sunulmasıyla birlikte Başkan Mesut Üner’in verdiği talimatıyla birlikte Millet Bahçesi adeta sanat bahçesi haline geldi. İlçede gerçekleşen ve yedi gün yedi gece devam eden erguvan festivali de, 7’den 77’ye tüm Çatalca halkına unutulmaz bir hafta yaşatmıştı. Sanat bahçesine dönüşen Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde yaz boyunca çocuk şenlikleri, film gösterilerinin olduğu Yeşilçam gecesi ve konserler hiç eksik olmadı. Böylesine neşeli ve eğlenceli geçen yaz etkinliklerinde finalin adı ‘’Yöresel Çalgı Yarışması’’ oldu.  Heyecan, neşe ve eğlence dolu yarışmaya Çatalca dışında çevre il ve ilçelerden de katılımcı yarışmacı oldu. Yarışmada birbirinden değerli katılımcılar sanatını izleyenlere sunarken, izleyenlerde muhteşem yarışma ritmine danslarıyla eğlenerek ayak uydurdu. Yarışma sırasında Başkan Mesut Üner’e karşı halkın gösterdiği samimi ilgi ve alaka dikkat çekerken, kendisiyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen halkla tek tek fotoğraf çektirdi. Eğlenceli yarışmayı Bülent Çelikkaya’nın ‘’Silivri’’ ekibi birincilikle tamamlarken, yarışmanın ikincisi Çatalca’dan ‘’Grup Neşeli’’ oldu. Emrah Orçun’un ‘’Edirne Tarihi Kırkpınar Ekibi’’ ise yarışmayı üçüncülükle tamamladı.

Centilmenliğin ve eğlencenin dikkat çektiği ‘’Yöresel Çalgı Yarışması’’ sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner ; ‘’Yaz boyunca sizlerin neşesine ve eğlencesine katkıda bulunan etkinliklerle Millet Bahçemizde sizlerle birlikte olduk. Tüm bu yoğun etkinliklerimizin dışında bir hafta boyunca erguvan festivalimiz etkinleri boyunca coşkumuz tavan yaptı. Yaz etkinliklerimizin finalini ise Çatalca Belediyesi Millet Bahçemizde yöresel çalgı yarışmamızla gerçekleştirdik. Bizler Çatalcamıza hizmet yolunda Çatalca halkımızın neşeli ve eğlenceli anlarına şahit olmaktan güç aldık. Bu anlamda bizlere böylesine değerli bir gücü almamıza fırsat tanıdığı için tüm Çatalca halkımıza çok teşekkür ederiz. Daha nice neşeli ve eğlenceli programlarda sizlerle birlikte olmak umudu ve duasıyla kalın sağlıcakla. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa