SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÇATALCA YAZA MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI

Çatalca yaza, Çatalca halkının hizmetine sunulan ‘’Millet Bahçesi’’ sosyal tesislerinde organize edilen konserle merhaba dedi.

ÇATALCA YAZA MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI
Bu haber 08 Haziran 2023 - 15:58 'de eklendi.

Konser Çatalca Belediyesi bünyesinde kurulan ‘’Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’’ tarafından gerçekleşti. Cengizhan Sönmez şefliğinde gerçekleşen konserde ilçe halkına unutulmaz bir akşam yaşadı.

Konser etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yakın dönemde ilçe halkımızın hizmetine sunduğumuz ‘’Millet Bahçesi’’ sosyal tesislerimizde, göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korumuzun muhteşem konseriyle halkımızla birlikte yaza merhaba dedik. Kararlıyız, Çatalcamız örnek etkinliklerle İstanbul’un kültür-sanat etkinlik merkezi olacak. Şef Cengizhan Sönmez riyasetinde tüm koro ekibimize ve konserimize büyük bir keyifle katılım sağlayan ilçe halkımıza çok teşekkür ederim. Bu vesileyle de Cuma akşamı Cumhuriyet Meydanımızda organize edeceğimiz ‘’Mezuniyet Şöleni’’ etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa