SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÇATALCA’DA FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Bu yıl 22’incisi düzenlenecek olan Erguvan Festivali için artık geri sayım başladı. İlçenin dört bir yanı festival bayraklarıyla donatıldı. Festival yedi gün yedi gece sürecek.

ÇATALCA’DA FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Bu haber 21 Ağustos 2023 - 17:07 'de eklendi.

Festival 27 Ağustos 2023 Pazar günü Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde festival açılış kokteyliyle başlayacak. Kokteyl sonrasında Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi amfitiyatroda toplanan davetliler kortej halinde Cumhuriyet meydanına geçecek. Cumhuriyet meydanında festival ateşi yakılacak ve Erguvan Festivali resmen başlayacak. Bu programın ardından Mehmetçik Meydanı’ndaki festival alanında DJ performansı sahne alacak. Festivalde yer alan stantlar Başkan Mesut Üner tarafından ziyaret edildikten sonra, günün sanatçısı ‘’Kıraç’’ sahne alacak ve ilk gün programı tamamlanacak.

Mehmetçik Meydanı’ndaki festival ikinci gün saat 16.00’da ‘’Çocuk Animasyonu’’ ve ‘’Çocuk Sahnesi’’ ile başlayacak. Aynı anda ‘’Uzay Çadırı’’ festival alanında çocuklar için hazır olacak. Saat 17.00’da ise ‘’Bebek Emekleme’’ yarışması halka neşeli anlar yaşatacak. Bu keyifli ve eğlenceli yarışmanın ardından saat 20.30’da ‘’Ceylan Konat’’ gecenin ilk konserini gerçekleştirecek. Gecenin finalinde ise ‘’İrem Derici’’ festivalin ikinci gününde geceye damgasını vuracak.

‘DERYA BEDAVACI’ SEVENLERİ ÜÇÜNCÜ GÜNDE MEYDANI DOLDURACAK

Erguvan Festivali’nin üçüncü günü Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Ahşabı sanata dönüştüren Ayhan Tokmak’ın sergisi katılımcıları adeta büyüleyecek. Eş zamanlı olarak Mehmetçik Meydanı’ndaki festival alanında saat 16.00’da Çocuk AnimasyonuÇocuk Sahnesi ve Uzay Çadırı çocuklara keyifli anlar yaşatmaya devam edecek. Saatler 20.30’u gösterdiğinde Burak Akagün konseri başlarken, saat 21.30’da Derya Bedavacı sevenleriyle buluşacak. Festival günü meydanda bulunan otağ çadırında şef Cengizhan Sönmez ile Türk Sanat Müziği Korosu konseriyle son bulacak. Festivalin dördüncü günü Ekin Uzunlar, beşinci günü Köfn, alıncı günü Merve Özbey, son günü ise İbrahim Tatlıses sahne alacak.

MESUT ÜNER’DEN FESTİVALE DAVET

Festival öncesi festival programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; “Bu yıl 22’incisini gerçekleştireceğimiz Erguvan Festivali hazırlıklarımız aylar öncesinden başladı. Halkımızın eğlencesi ve neşesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Festivalimizi 7’den 77’ye tüm halkımıza hitap edecek ve 7 gün 7 gece sürecek. Bu tür organizasyonlarda şahit olduğumuz halkımızın neşesi ve eğlencesinden Çatalcamıza hizmet yolunda güç alıyoruz. Bu anlamda tüm halkımıza teşekkür ediyor ve Erguvan Festivalimize davet ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa