SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çekirge yiyen Eda Taşpınar tadını tarif etti

Çekirge yiyen Eda Taşpınar tadını tarif etti
Bu haber 10 Mart 2020 - 14:18 'de eklendi.

Bir tabak dolusu çekirge salatası yediği için günlerce eleştirilen Eda Taşpınar, “Yine olsa yine yerim” diyerek çekirgenin tadının portakallı çikolataya benzediğini söyledi.

Yaklaşık 5 aydır yurt dışında tatil yapan Eda Taşpınar, Meksika’da çekirge salatası yedi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Taşpınar, günlerce eleştirilerin hedefi oldu. Moda ikonu Taşpınar, çekirge yemesi hakkında günler sonra ilk kez görüntülendi.

“TADI PORTAKALLI GOFRET GİBİ”

Posta’da yer alan habere göre: Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Eda Taşpınar, yemek zevkiyle de sık sık gündeme geliyor. Koronavirüsün yaygın olduğu dönemde Meksika’da bir tabak dolusu çekirge yemesi hakkında konuşan Taşpınar, “Yine olsa yerdim. Çünkü inanılmaz lezzetliydi. Tadı portakallı gofret gibi. Değişik yiyecekleri tatmayı seviyorum” dedi.

TEPKİLERİN ODAĞI OLMUŞTU

Eda Taşpınar, daha önce de yavru timsah eti, Meksika karıncası yiyerek başta heyvansever olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekmişti. Taşpınar’a en sert tepki de eski model Ebru Şancı’dan gelmişti. Şancı, Taşpınar’a “Zıkkımın kökünü yesin” diyerek tepki göstermişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa