SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP Avcılar Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eda Adullahoğlu’ndan açıklama geldi!

CHP Avcılar Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eda Adullahoğlu’ndan açıklama geldi!
Bu haber 27 Şubat 2020 - 0:20 'de eklendi.

CHP Avcılar Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eda Abdullahoğlu yapılan Kadın Kolları Kongresi ile ilgili bir açıklama yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eda Abdullahoğlu yapılan Kadın Kolları Kongresi ile ilgili bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklama’da; Kadın Kadın Kolları Başkanı seçilen Güler Genç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İşte yapılan açıklamadan satır başları;

Yıllardır bir neferi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin Avcılar kadın kolları kongresinde ilçe başkan yardımcısı seçilme şerefine nail oldum. Bugüne kadar bireysel olarak sürdürdüğüm kadın mücadelesini şimdi çok değerli Avcılar’lı tüm kadınlarımızla daha güçlü, sabırlı birlikte hareket eden inançlı daha da büyüyerek bu yolda dayanışma içinde ilerleteceğiz. Kadın kolları başkanımız sayın Güler Genç ve yönetici arkadaşlarımı tekrar tebrik eder ve bu yolda bana inanan, güvenen, destek olan, olmayan herkese tüm samimiyetimle teşekkür ederim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa