SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP İzmir de büyük atak

CHP İzmir de büyük atak
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 22:22 'de eklendi.

CHP İzmir Gençlik örgütlenmesinde yapılacak olan kongreye günler kala bir atak yaşandı.

En son 30 Aralık 2017 de yapılan kongrede, CHP İzmir Gençlik Başkanı olarak Ozan Uyan seçilmişti. CHP İzmir Gençlik Başkanlığı için yeni kongre tarihi ise 29 Ağustos 2020 olarak belirlendi.

Ozan Uyan’ın tekrar aday olmayacağını açıklaması ile beraber yeni gençlik başkan adaylığı için Mert Anıl Akgül ve Cevat Eren Aslan isimleri öne çıkmıştı.

CHP Çiğli gençlik üyesi olan, bir çok delege ile parti kurmaylarıyla ciddi temasları olan ve desteklenen Uygar Yıldırım’ın aday olması kesinleşti.

Ciddi isim ve büyük çekişme

Adaylık için saha çalışmasına başlayan Uygar Yıldırım’ın en güçlü aday olacağı düşünülüyor. Kongreye günler kala ciddi bir aday olan Uygar Yıldırım ismi ile kongre çekişmesinin de ciddi olacağı biliniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa