SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Eczacı Barış Özgen’den Açıklama!

CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Eczacı Barış Özgen’den Açıklama!
Bu haber 30 Mart 2020 - 15:12 'de eklendi.

Özgen:”Tüm Dünyanın, Ülkemizin, herkesin, hepimizin tek gündemi korona (Covid-19) virüsü ve sebep olduğu salgın. En az birkaç ay daha bunun böyle gideceği ön görülmekte.”

Cumhuriyet Halk Partisi Konak ilçe Sağlık Komisyonu Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis üyesi Eczacı Barış Özgen tüm Dünya’yı ve ülkemizi esir alan Covid-19 ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Özgen açıklamasında;

Değerli Dostlar Merhabalar;

Tüm Dünyanın, Ülkemizin, herkesin, hepimizin tek gündemi korona (Covid-19) virüsü ve sebep olduğu salgın. En az birkaç ay daha bunun böyle gideceği ön görülmekte. Umarım her birinizin sağlığı ve sıhhati yerindedir. Biz eczacılar olarak ilk günden beri görevlerimizin başında oldukça yoğun zamanlar geçirmemize karşın şu anda izolasyon tedbirlerinin de alınmasıyla yoğunluk oldukça azalmış durumda. Ancak benim gerek belediyedeki konumumdan gerekse daha önceki meslek örgütündeki geçmişimden dolayı, özellikle 65 yaş üstü kronik hastaların ilçe sağlık müdürlüğüne yaptıkları çağrılar doğrultusunda ve müdürlüğün talepleri doğrultusunda elimden geldiğince kendilerine de yardımcı olmaya çalışıyorum. Bununla birlikte bizler de eczanelerimizde bir takım tedbir ve önlemleri devreye sokmuş durumdayız. Şahsen hem sizleri hem de komisyon çalışmalarımızı çok özlemiş durumdayım. Aslında bu pandemik salgına baktığımızda sosyal devletten uzaklaşıp sağlık hizmetlerini özele devreden Ülkelerin ne kadar zavallı duruma düştüğünü, bu politikaların  bedelini haklarının nasıl hayatlarıyla ödediğini görüyoruz. Dolayısıyla bugüne kadar komisyon çalışmalarımızdaki söylemlerimizin, yaptığımız işlerin ne kadar değerli ve önemli olduğunu da görüyoruz. Keşke bu böylesine ağır bilançolarla, binlerce insanın ölümüyle test edilmeseydi. Fakat bu pandemide özellikle Amerika, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde resmen sağlık sistemi çökmüş durumda.Açıkcası Dünya geneli bu pandemide çuvallamış durumda.
Dileğim bu zor günleri bir an evvel atlatmak ve hep birlikte yine sağlıkla huzurla bir araya gelip kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam etmektir. Bu süreçte bana ihtiyacı olan herkese bir telefon uzaklığında olduğumu hatırlatır, hepinize saygılar sunarım.
Son söylemim “Lütfen Evlerinizde Kalın”
Çünkü sizleri seviyorum” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa