SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’de muhalifler gereken imzayı topladı

CHP’li Gaye Usluer: “Noter tasdikli imza sayımız 630”

CHP’de muhalifler gereken imzayı topladı
Bu haber 02 Ağustos 2018 - 16:32 'de eklendi.

Gaye Usluer’in açıklamasına göre; olağanüstü kurultay çağrısına 1240 delegeden 630’u imza verdi. Bu da gerekli imzaların toplandığı anlamına geliyor.

İmza teslimi için CHP Genel Merkezi’ne gelen Gaye Usluer “Elimizde belgeli 630 imza var. Ancak bunun dışında hesapladığımız 50 imzalı belge daha var. Ancak bunlar henüz bize ulaşmadı.
Hafta başı 17:00′ kadar bu belgelerde işleme anılacaktır. imzalarını direk olarak genel merkeze göndereler de var. Toplam sayı için Genel Merkez’in açıklamayı yapmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Gaye Usluer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir düğümü hep birlikte düğüne çevirelim. Önümüzde yerel seçimler var. Yüzde 22,6’lık bir sonucumuz var. Yerel seçimlere hazırlanırken en büyük anket yakın zamandaki seçimlerdir. Bu puan bizim yerel seçimlere giderken anket sonucumuzdur. İsteğimiz kişilerin değişmesi değildir. İsteğimiz yeni bir yönetim anlayışının devreye girmesidir.”

ŞİMDİ NE OLACAK?

Bu rakamlar sonucu CHP’nin en kısa sürede olağanüstü kurultaya gitmesi bekleniyor.

 

Sözcü

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa