SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’DEN ZEHİR ZEMBELEK MUSTAFA ARMAĞAN AÇIKLAMASI

CHP’DEN ZEHİR ZEMBELEK MUSTAFA ARMAĞAN AÇIKLAMASI
Bu haber 06 Ekim 2021 - 19:07 'de eklendi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar,  gazeteci – yazar Mustafa Armağan’ın Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen kitap günlerinde konuşmacı olarak yer alacak olmasına, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla çok sert tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

“ATATÜRK VE CUMHURİYET DÜŞMANLARININ GAZİANTEP’TE AĞIRLANMASI 6 BİN 317 ŞEHİDİMİZİN AZİZ HATIRASINA HAKARETTİR.”

Şahinbey Belediyesi tarafından 2-10 Ekim tarihleri arasında Şahinbey Kongre Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Kitap Günleri’nde, Atatürk Düşmanı sözde yazar Mustafa Armağan yarın konuşmacı olarak katılacakmış.

BU ŞAHIS HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ FETÖ’NÜN PROPOGANDASINI YAPMIŞTIR

Atatürk’e hakaret içeren paylaşımları nedeniyle ceza alan bu zât ayrıca 1995-2015 yılları arasında FETÖ yayın organı zaman paçavrasında köşe yazarlığı yapmış ve bu dönemde yazdığı yazı ve kitaplarla FETÖ propagandasına öncülük etmişti.

Mustafa Armağan adlı bu zât 2018 yılında da yine Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e konuşmacı olarak getirilmiş ve halkımız o zaman da bu şahsa ve organizasyona gereken tepkiyi vermişti.

Ayrıca Mart ayında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kitap ihalesinde, Mustafa Armağan adlı bu zâtın 84 adet ve yine Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen Yavuz Bahadıroğlu’nun da yaklaşık 1.000 adet kitabı belediye tarafından alınmıştı.

Gaziantep Atatürk’ün memleketidir. Gaziantepliler geçmişten bugüne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bağırlarına basmışlardır.

“ATATÜRK DÜŞMANLARININ ŞEHRİMİZDE AĞIRLANMASI BU KENTE İHANETTİR”

Atatürk’e ve Cumhuriyetimize düşmanlıkları ile tanınan bu şahısların Gazi Şehrimizde ağırlanması 6 bib 317 şehit vermiş bu kente ihanettir. Belediyelerin bu ısrarlı organizasyonları Antep Harbi kahramanlarından başta Şahin Bey, Kılıç Ali Bey ve Karayılan’ın kemiklerini sızlatmaktadır.

Mustafa Armağan adlı bu zatın 07.10.2021 günü yeniden konuk olacağının duyurulması yine Gaziantepliler’in yoğun tepkisine yol açmış, ancak Şahinbey Belediyesi yetkilileri halkımızın tepkilerini görmezden gelerek bu zâtın kendileri tarafından davet edilmediğini programın paket şeklinde olduğunu söylemekle yetinmişler.

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU’NA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR;

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na açık çağrımdır; Belediye Başkanlığı yaptığın ilçe Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün nüfusuna kayıtlı olduğu yerdir. Görev ve sorumluluklarının bilincinde hareket et. Bu Atatürk düşmanlarının organizasyonunu iptal et.

Sen iptal etsen de etmesen de Gaziantep bunun hesabını senden soracak.
Gaziantepliler geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarını tarihin çöplüğüne atacaktır.

Ayrıca Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül’e de çağrımızdır. Bu organizasyonu iptal etme yetkisi Gaziantep Valiliği’nde de bulunmaktadır. Gelin bu organizasyonu iptal edin, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarına Atatürk’ün şehrinde propaganda yapma şansı vermeyin”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa