SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’li Akgün’ün muhalifine “Giderayak” sıcacık karşılama

CHP’li Akgün’ün muhalifine  “Giderayak” sıcacık karşılama
Bu haber 24 Kasım 2022 - 12:26 'de eklendi.

3 Aralık’ta gerçekleşecek kongre öncesinde İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda oldukça ilginç işler oluyor. İlçe Başkanı Burhan Karatosun’un kongrede oluşan delege yapısından başkan olarak çıkmasına ihtimal verilmiyor. Kendisine parti üst yönetimi tarafından “Aday olma” diye belirtilen Karatosun’un sosyal medya hesabından Dursun Boran ile yaptığı paylaşım Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e adeta “Ben seni tanımıyorum” mesajı veriyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün en tanıdık muhaliflerinden biri olan ve birçok konuda davalık olduğu Dursun Boran ile ilçe merkezinde fotoğraflarını paylaşan Karatosun’un ne yapmak istediğini kimse anlamadı. Kongrede henüz aday olup olmayacağı belli olmayan Karatosun’un ilçe başkanlığını eski MHP ve Merkez Partili bir isim olan Nejat Durmuş’a devretmesine kesin gözle bakılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa