SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHPli eski yönetici, Memleket Partisi’ne katıldı!

CHPli eski yönetici, Memleket Partisi’ne katıldı!
Bu haber 11 Temmuz 2021 - 21:08 'de eklendi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi Nazilli ziyaretinde alkışlayan ve CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları yöneticiliği görevine son verilen Uğur Koçak, Memleket Partisi’ne katıldı…

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Nazilli’yi ziyaret etti. Burada esnafla sohbet eden ve CHP ilçe binası önünde halka seslenen İnce’yi alkışlayan Nazilli İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Uğur Koçak’ın görevine son verildi.

CHP’nin affedilmeyen genç yöneticisi Koçak, Memleket Partisi saflarına katıldı. Koçak, İlçe Başkanı Ali Çetinkaya’nın taktığı rozet ile Memleket Partisi çatısı altında yerini aldı.

“Cumhuriyet değerlerine sahip çıkanlara el çektirildi”

Koçak’ın, Memleket Partisi saflarına katıldığı anları sosyal medyadan paylaşan Çetinkaya, CHP Nazilli İlçe Yönetimi’ni sert bir dille eleştirdi.

Çetinkaya süreci, “CHP Nazilli Gençlik Kolları Yöneticisi Uğur Koçak arkadaşımız, Muharrem İnce’nin Nazilli CHP ilçe binası önünde halka hitap ettiği konuşma sırasında CHP balkonundan Muharrem İnce’yi alkışladığı için görevinden alındı. Bu güne kadar CHP’den el çektirilmek zorunda bırakılanlar hep Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkanlar oldu” sözleriyle özetledi.

“Kamuoyunda böyle açıklama yapacaksın”
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin’in Koçak’a yönelik davranışlarını bir kaçış yolu olarak nitelendiren Çetinkaya, şunları kaydetti:

“Biz herkesi, her doğruyu alkışlarız çünkü biz demokrasiyi savunan parti ve insanlarız diyenler, adreslere gönderilen bir belgeyle CHP’ye gönül verenlerin sadece parti görevini değil, kendi hak ve adalet yollarını da sonlandırdılar. Zora girdiklerinde ise, birlikte çekilen fotoğrafları, dayatılmış metinlerle ‘kamuoyunda böyle açıklama yapacaksın’ diye zorlayarak hep bir kaçış yolu aradılar.”

“Sen bizim ‘Uğur’umuzsun”
Memleket Partisi olarak sonuna kadar haksızlıklara göğüs gererek her doğruyu alkışlamaya devam edeceklerinin altını çizen Çetinkaya, “Uğur arkadaşımız fikri ve vicdanı hür bir şekilde, kendi isteği doğrultusunda Memleket Partisi çatısı altında yerini almıştır. Memleket ailesine katılan tüm gençlerimiz ile sonuna kadar haksızlıklara göğüs gererek her doğruyu alkışlamaya devam edeceğiz. Biz de seni alkışlıyoruz. Sen bizim ‘Uğur’umuzsun. Ülkemizi birlikte inşa edeceğiz” sözlerini kaydetti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa