SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN KILIÇ’A DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Örgütü ile Maltepe Gençlik Örgütü üyesi gençler, yeniden aday olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret etti. CHP’li gençler, “Ali Kılıç’ın yanındayız. Üzerimize düşen sorumlulukla çalışacağız” dedi.

CHP’Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN KILIÇ’A DESTEK
Bu haber 19 Şubat 2019 - 15:54 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce ve CHP Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir ile birlikte gençlik kollarına üye gençler, CHP’nin Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç’ı ziyaret ederek, desteklerini açıkladı. Ziyaretin ardından gençlik örgütüne seslenen CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, “Geçtiğimiz dönem başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız Ali Kılıç ile birlikte 31 Mart günü güzel bir zafere ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda hem Maltepe’de hem de İstanbul örgütümüzdeki genç yoldaşlarımızla üzerimize düşen tüm sorumluluğu partililik bilinci ile yerine getireceğiz” dedi.

“GENÇLERE GÜVENİYORUM”

Gençlere verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Ali Kılıç, “Bu mücadelede en çok da genç yoldaşlarıma güveniyorum. Geçtiğimiz dönem yüzde 50 ile dalgalandırdığımız partimizin bayrağını 31 Mart’ta siz değerli gençlerin de desteğiyle yüzde 60’ların üzerine taşıyacağız. Partimizle, örgütümüzle, genç ve kadın yoldaşlarımızla kenetlenecek zafere hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa