SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çocuk Başkan’ın ilk talimanı: yeşil çevre

Çocuk Başkan’ın ilk talimanı: yeşil çevre
Bu haber 22 Nisan 2019 - 15:54 'de eklendi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Oyakkent İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Poyraz Süpçin’e bıraktı.

Başakşehir Belediyesi Başkanlık binasında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde; Başkan Kartoğlu ve küçük Poyraz’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Hasan Basri Gül, ile Ahmet Melik, Oyakkent İlkokulu Müdürü Mehmet Yüzgül ve Poyraz’ın sınıf öğretmeni Filiz Hepdercen hazır bulundu.

“Önceliğimiz engelli bireyler ve çocuklar olmalı” 

Başakşehir Oyakkent İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Poyraz Süpçin, bu deneyimi yaşamasını sağlayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na, okul müdürü ve sınıf öğretmenine teşekkür ederek, “Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ederken bu bayramı bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. Ayrıca tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde bir yıl geçirmesini diliyorum. Sizden, tüm hizmet ve yatırımlarınızda her zaman önceliği engelli arkadaşlarımıza ve çocuklara vermenizi rica ediyorum.” diye konuştu.

Poyraz Başkan çevre bilincine dikkat çekti 

Başakşehir Belediyesi’nin başlattığı “Başakşehir’e Sıfır Atık, Güzel Gelecek” çevre bilinci ve geri dönüşüm kampanyasının çok önemli olduğunu dile getiren minik Poyraz, Başkan olduktan sonra, geri dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarının yaygınlaştırılması yönünde talimat verdi. 

İyi bir dünya için geri dönüşümün çok önemli olduğuna işaret eden Poyraz Süpçin, “Atık yağlar lavabolara dökülmemeli, plastik poşet yerine bez torbalar kullanılmalı” dedi.

“İlk talimatlardan mutluluk duydum” 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da, makamını devrettiği Küçük Poyraz’ın ilk talimatının sıfır atık projesinin yaygınlaştırılması olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, “İnşallah bu bilinci hep beraber oluşturacağız. Çevre bilincinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Çok güzel ve önemli tavsiyelerde bulundunuz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa