SON DAKİKA

Haber Ekspress

COŞKUN EGE’DEN ERTUĞRUL TUNÇEL’E TEŞEKKÜR

2014 yerel seçimlerinde, o zamanki adıyla İşçi Partisi’nin (şimdiki Vatan Partisi) Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Dr. Coşkun Ege, gazetemiz aracılığıyla Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel’e teşekkür etti.

COŞKUN EGE’DEN ERTUĞRUL TUNÇEL’E TEŞEKKÜR
Bu haber 17 Aralık 2019 - 10:41 'de eklendi.

“ÖRNEK BARINAK”

Daha önce sahiplendiği köpeğini kısırlaştırmak için Beylikdüzü Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’ne götürdüğüne dile getiren Dr. Coşkun Ege, Veteriner Halil İbrahim Kıratlı’nın yakın ilgisiyle karşılaştığını ifade etti ve tüm barınağı gezdiğini, her yerin hijyenik ve tertemiz olduğunu söyledi.

“İKİNCİ SOKAK KÖPEĞİMİ DE ÖLÜMDEN KURTARDI”

Doğurduktan sonra sokağa atılmış olan küçük ırk bir köpeği, diğer sokak köpeklerinin hırpaladığını dile getiren Ege, “Küçük, masum ve sokakta yaşaması mümkün olmayan bu yavruyu ölüme terk edemezdim. Her tarafı yara, bere ve kene içindeydi. Eve getirdim, aşılarını kendim yaptım. Kısırlaştırılması gerekiyordu ve kapanmayan bir yarası vardı. Veteriner Müdürümüz Ertuğrul Bey aklıma geldi. Kendisini aradım, durumu anlattım. Hemen harekete geçti ve küçük kızımız hem kısırlaştırıldı hem de vücuduna batmış olan sivri bir çalı parçası çıkartıldı. İlgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa