SON DAKİKA

Haber Ekspress

Cumhuriyet Sevdalısı Gençlik Platformu Yola Çıkıyor!

Cumhuriyet Sevdalısı Gençlik Platformu Yola Çıkıyor!
Bu haber 11 Nisan 2020 - 22:55 'de eklendi.

www.haberilizm.com ve www.medyalizm.com haber sitelerinin İzmir İl Temsilcisi, Duayen Gazeteci, Televizyoncu, Haber Programcısı Uğur Dündar’ın tabiri ile Radyo 1919 Fm’in efsane programcısı, herkesin sevgilisi Umut Uçar,  10 Nisan 2020 Cuma günü saat 17:00’de video konferans aracılığı ile 7 kişilik kurucular kurulu ile yapılan toplantı sonucunda Cumhuriyet Sevdalısı Gençlik Platformu Başkanı seçildi.

Platform Türkiye çapında çalışmalarına başlıyor. Uçar yapılan toplantı sonucu kurul üyelerine teşekkür ederek kısa bir açıklama yaptı. Uçar açıklamasında;

‘‘ Haydi Gençler, haydi kendini genç hisseden Aksaçlılar. Cumhuriyet Türkiyesi’ni yükseltmeye soyunalım. Aksaçlıların deneyimleri ile Gençlerin enerjisini birleştirelim. Korona virüs mikrobu yüzünden evlerimizden çıkmayacağımız, çıkanları da uyaracağımız bu günleri değerlendirelim’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa