SON DAKİKA

Haber Ekspress

Daha yapacak çok işimiz var

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Daha yapacak çok işimiz var
Bu haber 16 Mart 2024 - 15:01 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Selimpaşa Mahallesi’nde bulunan Silivri Malatyalılar Derneğini ziyaret eden Başkan Yılmaz programda, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. Selimpaşa’da yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı ziyaret kapsamında vatandaşlar, Başkan Volkan Yılmaz’a talep ve önerilerini iletti. Toplantıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Silivri Selimpaşa Malatyalılar Derneği Başkanı Abdullah Özpolat, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ve dernek üyeleri katıldı.

ÖZPOLAT: “DERNEĞİMİZİ ZİYARET EDEREK BİZLERİ ŞEREFLENDİRDİNİZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Silivri Malatyalılar Derneği Başkanı Abdullah Özpolat, “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederim. Derneğimizi ziyaret ederek bizleri şereflendirdiniz. Volkan Yılmaz ve ekibine çıkmış oldukları bu yolculukta başarılar diliyorum. Silivri’de gerçekleştirilecek olan hizmetler için şimdiden Başkanımız Volkan Yılmaz’ateşekkür ediyorum” dedi.

PAMUK: “BAŞKANIMIZ VERDİĞİ TÜM SÖZLERİ TUTTU”

Özpolat’ın ardından konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, “2019 yılında Cumhur İttifakı olarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la bir yola çıktık. Silivri’mize eser, hizmet ve gönül belediyeciliğini ulaştırdık. Başkanımız 5 yıllık görev süresi boyunca vermiş olduğu tüm sözleri tuttu. Bunula beraber birçok hizmet ve eseri Silivri’mize kazandırdı. Başkanımızın hayata geçirdiği projeler sayesinde çok rahat bir şekilde sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Bu anlamda gelip sizlerden destekler isteyebiliyoruz. Başkanımız önümüzdeki dönem için projelerini tanıttı. Biliyoruz ki bu projelerin hepsini son 5 yılda olduğu gibi yapacaktır. Volkan Başkanımızın daha rahat çalışabilmesi ve daha fazlasını yapabilmesi için, İstanbullular olarak İstanbul’u Muradına kavuşturacağız. İstanbul’da bu fetret dönemini sona erdirmek için sizlerden Murat Kurum için destek istiyoruz” diye konuştu.

ÇAKIR: “VOLKAN YILMAZ İLE SİLİVRİ’MİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Pamuk’un ardından bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Adayı Yeşim Çakır, “AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olmak üzere çeşitli görevlerde yer aldım. Kadın girişimci olarak Silivri’de hayatımı sürdürmekteyim. Bu akşam burada bir araya geldiğimiz için çok heyecanlıyım. Önümüzdeki dönemde siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle Silivri Belediye Meclisinde Malatya’mızı ve kadınlarımızı temsil etmek ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Silivri’mize hizmet istiyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bütün denizleri kendimize yol ederek ve önümüze çıkan engellerin hepsini bir bir yıkarak Silivri’mize hizmet etmeye devam ediyoruz. İnanmış insanlar, inandıkları yolda yürüdükçe önlerine hangi engel çıkarsa çıksın hedeflerine ulaşacaklardır. Kızıl elmaya kadar uzanan bu hedefler bizim ülkülerimizin ve ilkelerimizin ana fikrini oluşturmaktadır.‘ Niye bu kadar çalışıyorsun? Niye bu kadar hırs yapıyorsun? Yetmedi mi? Biraz otur ve biraz diz kır’ diyenlere biz diyoruz ki, bizim daha yapacak çok işimiz var. Hedeflere, çetin yollarda yufka yüreklilerle yürünmüyor. Hedeflere sıkıntısız, dertsiz ve kedersiz varılmıyor. Bu çektiğimiz sıkıntılı durumlar bizlerin tecrübe hanesine artı bir olarak yazılıyor.Böylelikle daha prensipli bir şekilde çalışmamıza vesile oluyor. 5 yıl önce sizlere sözler ve vaatler vermiştik. Kendimize hedefler koymuştuk. Bu 5 yılın sonunda sizlere vermiş olduğumuz sözlerin hepsini tuttuk. Hizmetlerimiz vaat ettiklerimizin ötesine geçti. Ben sizlerle buluştuğum zaman 5 yıl önce ne demiştik diye söze başlayabiliyorum. Çünkü 5 yıl önce ne dediysek Allah’a şükür bugün hepsini hayata geçirdik. Cumhur İttifakı ve Cumhur İttifakı’nın paydaşları, kurdukları ittifakın vaat, çıkar, koltuk, makam ve mevki ittifakı olmadığını, sözle ve lafla değil, eylemleriyle ve icraatlarıyla Türkiye’de kanıtlıyorlar. Cumhur İttifakı’nın protokolünde aleme nizam verme ülküsü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin ikinci yüzyılını Türk ve Türkiye yüzyılı yapma ülküsü var” dedi.

“İBB HIZIMIZA YETİŞEMİYOR”

Selimpaşa Mahallesi’ndeki hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Selimpaşa Mahallesi’nde 5 yılda, ‘Yapılamaz, yok artık bu da mı olacak? denilen ne varsa hayata geçirdik. Silivri Belediyesi olarak cebimizden tek kuruş para çıkarmadan bir bağışçımız marifetiyle bölgenin en büyük Kapalı Pazar Alanını yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) ve İSKİ’nin girmediği Teneke Mahallesi’ni çalışmalarımızla turistik bir konuma uygun hale getirdik. Şu an Teneke Mahallesi diye adlandırılan bölge, film setlerinin geldiği ve fotoğrafların çekildiği bir alan oldu. İBB benim çalışma hızıma ayak uydursaydı Silivri’ye 10 katı hizmet gelmişti. İBB, İSKİ, BEDAŞ ve Türk Telekom hızımıza yetişemiyor. Çünkü Silivri Belediyesi olarak bizler gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halaskargazi Caddesi’nin eskiden ne halde olduğunu herkes hatırlar. Halaskargazi Caddesi bugün herkesin gıptayla baktığı bir caddemiz haline geldi. Caddemizde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızıtamamladık. Kadir Has Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversite iş birliklerimizle Silivri’de yaşayan çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Güzel Sanatlar Akademimizle 7’den 70’e herkese hizmet ediyoruz. Yine Hüseyin Nihal Atsız Kütüphane ve Etüt Merkezimizi Selimpaşa Mahalle’mizde hizmete açacağız. Bizden önceki 10 yılda 1 tane kütüphane açmayanlar inşallah buraları görüp utanır. Bu kütüphaneyle birlikte Silivri’deki 19. kütüphanemizi yapmış olacağız. 25.000 metrekarelik bir millet bahçesi de yakında Selimpaşa’mıza geliyor” diye konuştu.

“ARADIĞINIZ KİŞİYE ŞU ANDA ULAŞILAMIYOR!”

Mevcut İBB yönetimiyle ilgili eleştirilerde bulunarak İstanbul’u Muradına kavuşturacaklarını belirten Başkan Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak İBB’ye çok ihtiyacımız var. Mevcut İBB yönetimi ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda yanımızda olmadılar. Ama onlara kızmıyorum. Çünkü akıllarıyla, fikirleriyle ve bedenleriyle İstanbul’da olamadılar. Akıl ve fikir başka yerde, beden burada diyeceğim ama bedeni de bulamadık. Kar yağdı, sel ve fırtına oldu bulamadık. Sürekli aldığımız yanıt, aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor oldu. Kendileri İstanbul’un en önemli sorunlarında tatil yapmaktan kaçınmadı. Oysa tatil karınca gibi çalışana yakışır. Ağustos böceği her gün tatil yapar. Onun için biz karınca çalışmaya devam edeceğiz. İBB ile Silivri Belediyesini aynı potada buluşturacağız. İstanbul’un artık bir 5 yılı daha kaybetmemesi gerekiyor. Silivri’mizin hizmet alması için bizler Cumhur İttifakına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği ve yarınlarımızın daha güzel olması için İstanbul’un Muradına kavuşması gerekiyor. İstanbul’un gönül, eser ve hizmet belediyecisine kavuşması gerekiyor. O belediyeci de Sayın Murat Kurum’dur. Sayın Kurum’la bakanlığı döneminde çok kıymetli işlere imza attık. İnşallah sizlerin teveccühüyle İBB Başkanı olduğu zaman da çok güzel bir birlikteliğe imza atacağız” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa