SON DAKİKA

Haber Ekspress

Demir: Amacımız gönül köprüsü kurmak

İstanbul İslahiyeliler Derneği, geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla 400’e yakın Gaziantepli vatandaşı bir araya getirdi. Etkinlikte konuşma yapan İstanbul İslahiyeliler Dernek Başkanı Hasan Demir, bu buluşmaları gelenekselleştirerek her ay devam ettireceklerini söylerken amaçlarının hemşehrileri ile sık sık bir araya gelerek gönül köprüsü kurmak olduğunu söyledi.

Demir: Amacımız gönül köprüsü kurmak
Bu haber 22 Ekim 2018 - 13:05 'de eklendi.

İstanbul İslahiyeliler Derneği, Gaziantepli hemşehrilerini, Beylikdüzü Plaza İş Merkezi içerisinde bulunan derneklerinde düzenlenen kahvaltı orgnizasyonuyla ağırladı. Kahvaltıya İstanbul İslahiyeliler Dernek Başkanı Hasan Demir ve yönetim kurulu ev sahipliği yaparken, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, Beylikdüzü Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyeleri Durmuş Şahin ve Erkan Erdoğan, Gaziantep Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Abdurrahman Özdemir, EPDK İstanbul Başkanı Lütfi Bali, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Özgür Buçak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Şahin, Anadolu Yakası Gaziantepliler Dernek Başkanı Nedim Atilla, Gaziantep Dernekler Federasyonu eski Başkanı Mehmet Güçtekin, Öztürkler Petrol Yönetim Kurulu Başkanı ve işadamı Cuma Öztürk, Koşuyolu Kalp Damar Cerrahı Doktor Murat Rabu ve yaklaşık 400 kişi etkinliğe katıldı. Gaziantep’te meşhur olan ve sabah kahvaltısı olarak tüketilen geleneksel nohut dürüm ve ciğer kavurma konuklara ikram edildi. Ustaların maharetli ellerinden çıkan bu lezzetler, konukların büyük beğenisini aldı.

İslahiyeliler’in geleneksel gecesi 16 Aralık’ta

Konukların kahvaltısından sonra kısa bir konuşma yapan İstanbul İslahiyeliler Dernek Başkanı Hasan Demir, bu organizasyonun asıl amacının hemşehrileri ile bir araya gelerek bir gönül köprüsü kurmak olduğunu ifade etti. Demir, “İkram edilen nohut, ciğer önemli değil. Asıl önemli olan; bir arada olmak, gönül bağını kurmaktır. Pazar gününde İstanbul’un çeşitli yerlerinden, ‘geniş’ diye düşündüğümüz salonumuzun bile dolup taşmasına vesile olan değerli hemşehrilerimizi, dostlarımızı saygıyla ve sevgiyle selamlayarak teşekkür ediyorum. Dernekçilik zor ve yorucu bir iştir. Ancak şu görüntüyü gördüğünüz zaman bütün yorgunluğunuz yok oluyor, gidiyor. 30 senedir görüşmediğiniz dostlarınızı görüyorsunuz. Bunlar çok güzel duygular… Bu sezon ilk defa buluştuk. Önümüzdeki dönemlerde her ay bunu geleneksel halde devam ettireceğiz. Ayrıca yönetim kurulumuz ile aldığımız karar neticesinde 16 Aralık’ta Piramit Restaurant’ta geleneksel gecemizi de düzenleyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Demirtaş: İstanbul İslahiyeliler Derneği en aktif derneklerimizden

Demir’in ardından Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş söz alarak, “İstanbul İslahiyeliler Dernek Başkanı Hasan Demir’e, bizi Beylikdüzülülerle, Gaziantepli dostlarımızla buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’ndeki tüm derneklerimizle, ‘neler yapılabilir’ noktasında istişare halindeyiz ama İstanbul İslahiyeliler Derneği zaten en aktif haliyle burada. Ben, İstanbul İslahiyeliler Derneği’nin bu etkinliğinde yer aldığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Tüm katılımcılara da Beylikdüzü’ne geldikleri için kendilerine ‘hoş geldiniz’ diyorum” şeklinde konuştu.

Kadın Kolları 3 Kasım’da buluşuyor

İstanbul İslahiyeliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatoş Dilek, “İstanbul İslahiyeliler Dernek Başkanı Hasan Demir’e çok teşekkür ediyoruz. İyi gün, kötü gün demeden hep bir araya gelmemize olanak sağlıyor. Kadın Kolları olarak her ay buluşmalar yapmak gibi bir durumumuz var. Bu sene tarihi henüz kararlaştıramadığımızdan dolayı bu buluşmaların ilkini henüz gerçekleştiremedik. Kadınlar olarak daha fazla bir araya gelirsek seviniriz. 3 Kasım Cumartesi günü kadınlar olarak buluşmak istiyoruz. Tüm kadınların katılımlarını ve önerilerini bekliyoruz” dedi.

 

Haber: Suat Can YURDUM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa