SON DAKİKA

Haber Ekspress

Demir: Makamlarınızı teslim etmeyin siz onların yerine geçin

Demir: Makamlarınızı teslim etmeyin siz onların yerine geçin
Bu haber 23 Nisan 2019 - 16:23 'de eklendi.

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
“Her 23 Nisan makam sahipleri koltuklarını çocuklara bırakıyor, çocukların onları anlaması için.
Bence siz çocukların yerine geçin sanayide fabrikalarda atölyelerde çalışmak zorunda olan sokaklarda selpak sakız satan dilencilik yapan çocukların yerine geçin.
Siz onları anlayın onlar daha küçük mahsum onlar sizi anlayamazlar siz geçin onların yerine onları anlarsınız belki!
Onlar ülkemizin İstikbalimizin teminatı demek yeterli değil. Sevdiğini sözle söylemek yeterli değildir sevgi eylem gerektirir.
Cumhurbaşkanı bir gün engelli bir çocuğun yaşadığı yerde dursun. “anlasın” Sanayiden Sorumlu Bakan sanayide 2 saat çalışsın, “anlasın” ticaretten sorumlu Bakan 2 saat pazarda çalışsın, limon satsın. “anlasın” Sağlık Bakanı 2 saat gece parkta yatsın, “anlasın” Ulaştırma Bakanı yolda selpak satsın “anlasın”.
Aile Bakanı çocuk esirgeme kurumunda 2 saat kalsın, “anlasın” Milli Eğitim Bakanı okula gidemeyip çalışmak zorunda kalan bir engelli çocuğun yerine geçsin. “anlasın“ Kısacası onların sizin halinizden anlamasını beklemeyin siz onları anlamak için eylemde bulunun. İşte o zaman gerçekten Bayram olur. Tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu olsun.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa