SON DAKİKA

Haber Ekspress

Demokrat Parti İstanbul İl kongresinde kılıçlar çekildi!

16. olağan İstanbul İl Kongresini gerçekleştiren Demokrat parti başkanı Gültekin Uysaldan dikkat çeken seçim mesajları…

Demokrat Parti İstanbul İl kongresinde kılıçlar çekildi!
Bu haber 25 Aralık 2023 - 11:24 'de eklendi.

16ncı olağan İstanbul İl Kongresini gerçekleştiren Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal’dan dikkat çeken seçim mesajı. Yolumuza tek devam edeceğiz. Sokakta meydanda kitlelerin ümidini bağladığı muhalefetin parçalanıyor görünmesi hoş değil. Bu tablo bizi yeterince üzüyor.

Adaylık açıklamalarını küçük yerlerden metropollere doğru Ocak ortasına kadar bitireceğiz. Bizimde dikkat çeken adaylarımız var. Fark yaratacak adaylarımız ile seçimde kendi başımıza hareket edeceğiz.

İttifakta yer almak yerine kendi adaylarımız ile seçimde yer alacağız.

İstanbul Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul Olağan İl Kongresinde 215 delegenin 208′i oy kullandı ve tek liste ile il başkanlığına Ali Serdar Eriş seçildi.

Kongrede konuşma yapan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal adeta muhalefete göz dağı verdi.

Fark yaratacak adaylarımız ile seçime ittifak yerine partimiz ile katılacağız. İttifak ile alınan %48 oy da milletimizin iradesini ve demokrasiyi temsil etmekte. Muhalefetin son günlerde parçalanıyor görünmesi mutsuz oluyoruz. Yolumuza kendi başımıza devam edeceğiz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa