18:42 - Atlas Çağlayan cinayetinde son gelişme! 3 kişi tutuklandı
23:59 - Esra Erol’un programındaki şeriat tartışması büyüyor: Destici de devreye girdi
21:43 - İlber Ortaylı’dan Atlas açıklaması: Bu artık bir cinayet değil, adalet sınavıdır
22:27 - Selen Görgüzel’den ‘İtibar Suikastı’ Tepkisi: “O Uçak Yolculuğunun Sebebi Çok Başka!”
Esenyurt Belediyesi olası deprem ve afetlere yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bünyesindeki birçok müdürlüğün bir araya geldiği toplantıda, deprem bölgesinde elde edinilen izlenimler masaya yatırıldı. Toplantıda, hazırlığı süren Deprem Çalıştayı’na ilişkin fikir alışverişi de yapıldı.
Esenyurt Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nin (AKOM) öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un talimatı ile deprem bölgesine giderek incelemelerde bulunan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri katıldı. Deprem bölgesinde elde edilen izlenimlerin masaya yatırıldığı toplantıda, depremin ilk günü Hatay’a giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESAK) Amiri Zekeriya Coşkun da yer aldı. 58 insanı enkaz altından kurtaran ESAK ekibine öncülük eden Zekeriya Coşkun, Hatay’daki izlenimlerini ve deneyimlerini paylaştı.
İlçeyi olası deprem ve afetlere karşı hazır duruma getirmek için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, kentteki kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve uzmanların katılımı ile Deprem Çalıştayı düzenleyecek. AKOM’da gerçekleşen toplantıdan elde edilen sonuçlar, gerçekleşecek olan bu çalıştayda kamuoyu ile de paylaşılacak.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.