SON DAKİKA

Haber Ekspress

Dilamed Moda evi’nden Türkiye’nin İncileri Ödül Töreni’nde muhteşem defile!

Dilamed Moda evi’nden Türkiye’nin İncileri Ödül Töreni’nde muhteşem defile!
Bu haber 06 Mart 2020 - 23:50 'de eklendi.

Dilamed Moda evi bu yıl ikincisi düzenlenen Tuğçe Sarıkaya ve Gözde Coşkun organizasyonuyla Türkiye’nin İncileri Ödül Töreninde yaptığı defile ile göz kamaştırdı.

Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle Yağmur Ayaz, Seviye İkbal Tulgar, Derya Ekşioğlu, Türkan Geyik, Leena Shindondola, Jenya Krivenko, Yana Shmidt, Melissa Aslan, Albina Detkova, Elif Tokgöz ,Kosovare Halimin gibi taçlı güzeller podyuma çıktı.

2020-2021 koleksiyonundaki muhteşem işçilikli gelinlikler izleyenlerin beğenisine sunuldu.Özgün tasarımları ,eşsiz, incelikli el işçiliği ve kaliteli kumaşları sentezleyen Dilamed Moda evi defilesi her türlü gelinlik seçeneği ile izleyenlerden tam not aldı. Finalde mankenler tarafından açılan büyük Türk bayrağı İdlib’de Bahar Kalkanı Harekatı’nı gerçekleştiren Mehmetçiğe desteklerini gösterdi ve izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa