SON DAKİKA

Haber Ekspress

Dilaver Arslan, inşaat sektörünün ve Türk siyasetinin öncü isimlerinden!

25 yıl önce kendi şirketi olan Arslan Yol İnşaat ve Makine AŞ’yi kurarak yönetim kurulu başkanlığını üstlenmiştir…

Dilaver Arslan, inşaat sektörünün ve Türk siyasetinin öncü isimlerinden!
Bu haber 18 Temmuz 2023 - 10:48 'de eklendi.

Bitlisli olan başarılı iş insanı Dilaver Aslan, 1974 yılında Bitlis’te dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Bitlis’te tamamlayan iş insanı, uzun zamandır inşaat sektöründe başarılara imza atıyor…

Yıllardır siyasette aktif olan Dilaver Arslan, 24. ve 25. dönemlerde İstanbul’dan AK Parti milletvekili adayı olarak siyasi hayatına devam etti. Milli Türk Talebe Birliği, AK Gönüllüler ve eski MGV (Milli Gençlik Vakfı) üyesi olarak bu kurumlarda önemli hizmetler vermiştir. Bu kurumlardaki aktif katılımıyla toplumsal faaliyetlerde etkili olmuş ve ülkemizin kalkınması için çalışmalarda bulunmuştur.

İnşaat sektöründeki başarısıyla bilinen Dilaver Arslan, birçok öncü ve önemli projeye imza attı. Aynı zamanda Türkiye Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi olan Dilaver Arslan, kendi sektöründe de önemli bir konuma sahip. Ayrıca BİAD üyeliğiyle de sektördeki etkisini ve gücünü arttırmıştır.

Dilaver Arslan, uluslararası projelerde de aktif bir şekilde yer alarak Türk inşaat sektörünün uluslararası alanda tanınırlığını artırmakta.

Dilaver Arslan, sahip olduğu tecrübe ve birikimiyle inşaat sektöründe lider konumda olan bir isim. Hem iş hayatında hem de siyasi arenada gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Arslan, gelecekte de sektördeki etkisini ve başarılarını sürdüreceğini belirtiyor.

Dilaver Arslan: “İlkeli siyaset ve temelinde demokrasi, özgürlükçü insan hakları esas alarak aktif siyaset yapmaya devam edeceğim. Ben hem siyaseten hem de ekonomik olarak ülkemize hizmet ediyorum ve bu hizmetlerim artarak devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa