SON DAKİKA

Haber Ekspress

Diyarbakır, Altın ve Mücevher fuarına hazırlanıyor

02-05 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Diyarbakır altın ve mücevher fuarında bu yıl büyük yenilikler ve süprizler hazırlanıyor…

Diyarbakır, Altın ve Mücevher fuarına hazırlanıyor
Bu haber 28 Temmuz 2023 - 22:14 'de eklendi.

Katılımcısından ziyaretçisine kadar farklı bir imaj ve fikirle hareket edilen Diyarbakır altın ve mücevher fuarı uluslararası bir düzeyde tüm dünyada ses getirecek büyük organizasyon alt yapısı ile harekete geçti.

Start fuarcılık yönetim kurulu başkanı Musa Öztürk fuarcılığın Anadolu’daki tüm alt yapısını bu güne kadar biz oluşturduk, bundan sonra da tüm yol haritasında yapılacak olan en büyük yenilik ve ilkleri biz yaşatmaya devam edeceğiz diyerek. Florya Hak evrensel Restaurant’ ta sektör ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın toplantısında Diyarbakır Kuyumcular oda başkanı Mehmet Yüksel ve Altınay firma sahibi Serdar Ay Diyarbakır ve fuar hakkın da bilgilendirme de bulundular.

Fuarın açılışını Diyarbakır On gözlü köprüde halka açık şekilde yapmayı planladıklarını belirten Ay ve Yüksel Musa Öztürk ile fuarı yapmaktan dolayı mutlu olduklarını. Diyarbakır’ın Show’lar adı altında gerçekleşen bireysel etkinliklere değil toplu olarak gerçekleşen ulusal bazlı fuarlara ihtiyacı olduğunu bunu da en iyi Start fuarcılığın gerçekleştirebileceğine inandıklarını belirttiler.

Fuar içinde bir ilke de imza atacak olan Start fuarcılık deprem bölgesinde yer alan kuyum firmalarına özel indirimli sergileme alanları açacak ve destek olacak.

02-05 kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan altın ve mücevher fuarı şimdiden %60 doluluk oranına ulaşarak da ayrı bir başarı yakaladı.

On gözlü köprüde yapılacak olan defile de Modacı Burcu Aynur yer alması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa