SON DAKİKA

Haber Ekspress

DOKTOR ÇARE BULMUYOR!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, son yıllarda kan ağlayan çarşı esnafının çağrısına kulak asmıyor, derdine derman olmak için hiçbir girişimde bulunmuyor. Esnaf adeta kan ağlıyor…

DOKTOR ÇARE BULMUYOR!
Bu haber 24 Ocak 2019 - 18:03 'de eklendi.

GÜZERGAH DEĞİŞTİ, ESNAF ÇÖKTÜ

Büyükçekmece’deki çarşı esnafı perişan durumda… Daha önce Büyükçekmece çarşı içinden geçen minibüslerin güzergahının değişerek E-5 üzerinden hareket etmesi, çarşı içindeki hareketliliği azalttı. İş yapamadıklarını belirten çarşı esnafı seslerini duymadığı gerekçesiyle Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ateş püskürüyor. Dolmuş güzergahının kent içinden geçmesi talebiyle imza toplayan Büyükçekmece esnafı, bu konuyu görmezden gelen Akgün’e tepkili.

DAHA ÖNCE DE HABER YAPMIŞTIK

Esnafın sıkıntı ve şikayetleriyle ilgili daha önce de haber yapmıştık ama Akgün sorunlara çare bulmak yerine, şikayetçi olan esnafların hangileri olduğunu tespit etmek için zabıtaları adeta esnaf avına çıkarmayı tercih etmişti. Akgün’ün “bildiğim bildik, çaldığım düdük” misali konuyu görmezden gelmesi mağdur olan esnafın canını sıkmaya devam ediyor. Esnafın büyümesinin önünü keserek, ‘küçük olsun benim olsun’ mantığıyla önüne bakan, yarattığı küçük krallığında istediği gibi hareket eden Akgün’ün yerel seçimler öncesi kendi çıkarlarını gözeterek bu konu ile ilgili bir çalışma yapıp yapmayacağı ise bilinmezliğini koruyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa