SON DAKİKA

Haber Ekspress

DUAYEN MODACI YILDIRIM MAYRUK’TAN İÇ MİMAR AHMET GÜNEŞ’E EN İYİ İÇ MİMAR ÖDÜLÜ

DUAYEN MODACI YILDIRIM MAYRUK’TAN  İÇ MİMAR AHMET GÜNEŞ’E  EN İYİ İÇ MİMAR  ÖDÜLÜ
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 0:07 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Suda Tur Gemisinde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülüne  ünlü iç mimar Ahmet Güneş layık görüldü. İş, sanat ve sosyeteden birçok ünlü ismin pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde katıldıkları törende ödül  alan başarılı İç Mimar Ahmet Güneş  Yılın En İyi  İç Mimarı Ödülünün sahibi oldu. Son dönemde sanat, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi ev ve iş yerlerinin iç mimarı tasarımlarını Ahmet Güneş’in sıra dışı tasarımlarına  teslim ediyor.

DUAYEN MODACI YILDIRIM MAYRUK’TAN AHMET GÜNEŞ’E ÖDÜL

Ödülünü duayen modacı Yıldırım Mayruk’un elinden alan ünlü iç mimar Güneş,’ Duayen modacı Yıldırım Mayruk’un elinden ödül almak benim için çok büyük bir gurur ve onurdur. ’dedi. Yıldırım Mayruk’un da oğlum olarak  anons ettiği Ahmet Güneş  ödülünü aldıktan sonra Yıldırım Mayruk ile birlikte objektiflere poz verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa