SON DAKİKA

Haber Ekspress

Efsane Belediye Başkanı Kenan Akpınar Mezarı Başında Anıldı!

Efsane Belediye Başkanı Kenan Akpınar Mezarı Başında Anıldı!
Bu haber 14 Mart 2020 - 17:34 'de eklendi.

Kenan Akpınar vefatının 6.yılında sevenleri tarafından dualarla anıldı!

Konya Ereğli’nin efsane belediye başkanlarından Kenan Akpınar vefatının 6.yılında kabri başında dualarla anıldı.

1977-1980 ve 1994-1999 yılları arasında Ereğli’de belediye başkanlığı gerçekleştiren

Efsane Belediye Başkanı Kenan Akpınar’ı anma törenine, Kenan Akpınar’ın oğlu 2014-2019

Dönemi Karşıyaka’ya önemli hizmetler ve başarılar kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, değerli eşi Sabahat Akpınar, CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil,

CHP Ereğli ilçe Başkanı Veysel Gönülal, parti yönetimi, CHP belediye meclis üyeleri

Kenan Akpınar’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Yapılan anma töreninde bir konuşma yapan  2014-2019 dönemi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ‘‘  Kenan Akpınar gibi bir babanın oğlu olmanın sorumluluğu çok büyük. Babam çok az belediye başkanının başarabildiği projelerin altına imza attı. Bu yönüyle de, bugün binlerce kişinin alkışladığı ve saygı duyduğu bir isim’’ diyerek duygu ve düşüncelerini aktardı.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ise yaptığı konuşmada, ‘‘ Kenan Akpınar’ın, Ereğli’de tekrar CHP Belediyeciliğini kazandırmak, hedeflerini gerçekleştirmek için mücadele ediyoruz ve başaracağız’’ diye konuştu

CHP Parti Meclisi üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil  ise anma töreninde yaptığı konuşmada,

‘‘ Kenan Akpınar ile siyaset yapma şansını yakalamış bir isim olarak, siyasetin incelikelrini kendisinden öğrendik. Geçmiş deneyimlerini gelecek kuşaklara aktararak insan yetiştirme ideolojisine sahip nadir insanlardan birisi olarak Kenan Akpınar’ı rahmetle anıyorum’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa