SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ekrem İmamoğlu, ikinci resmi ziyaretini 1. Ordu Komutanı’na yaptı

Ekrem İmamoğlu, ikinci resmi ziyaretini 1. Ordu Komutanı’na yaptı
Bu haber 02 Temmuz 2019 - 16:04 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün 1. Ordu Komutanı Musa Avsever’i, Selimiye Kışlası’nda ziyaret etti. İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri sonrasında ilk resmi ziyaretini, dün İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya yapmıştı.

İmamoğlu ve Org. Avsever, basına kapalı gerçekleştirilen görüşme öncesinde kışla içerisinde anı fotoğrafı çektirdi. Org. Avsever ile İmamoğlu, araçla bir süre kışlayı dolaştı. Org. Avsever, kışlanın tarihi ve askeri işleviyle ilgili İmamoğlu’na teknik bilgiler verdi. Daha sonra kışla içine geçen ikili, burada sohbet etti.

Org. Avsever, İmamoğlu’na çerçeve içerisinde bir Türk Bayrağı hediye ederken, İBB Başkanı da 1. Ordu Komutanı’na, Kız Kulesi ve Boğaz Köprüsü temalı kara kalem bir tablo takdim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa